dropdown menu css by Css3Menu.com

 

Ovde možete ekskluzivno pogledati dva izuzetna dokumentarca zabranjena na youtube, jer mnogo otkrivaju o temama o kojima govore.. youtube je kontrolisan i to je njihova stara praksa za svaki ozbiljniji i vredniji sadržaj; Oba smo preveli mi sa sajta; Ostale naše filmove pogledajte na youtube kanalu datom na početnoj stranici.

 

1) Prvi film je "Inside Job" (unutrašnji posao) koji govori kako je izbila ekonomska kriza u svetu 2008 god. i pored mora anti-bankarskih filmova videćete da mu ništa nije ravno! Ovaj film prikazuje kako su bankari preuzeli svet..i doslovno. Ima ga po internetu sa prevodom ali se teško pronalazi. Ovde ćete najbolje videti kako su S V I političari planete samo TV lutke za zamajavanje širokih masa,i kako je jedina prava politička vlast na ovoj planeti - nevidljiva moć međunarodnih bankara !

Kako su banke opljačkale svet - "Inside Job" from Sandra Panovic on Vimeo.

2) "Razbijanje šifara u Blečli Parku" je prvi i jedini dokumentarac o istini i velikoj slici - kako je zaista dobijen II svetski rat; Naime englezi su 1942 god. probili nacističke šifre za radio komunikaciju i otad su znali sve Hitlerove planove unapred, što su koristili u svim predstojećim velikim bitkama kao recimo iskrcavanje u Normandiji.. Ali, te obaveštajne podatke nisu delili sa SSSR-om i Staljinom jer je Čerčil to zabranio, čak i kad se ceo rat praktično odlučivao u bitci kod Kurska, leta 1943 god. ! Ipak, Sovjeti kradu podatke iz Blečli Parka preko svog super špijuna Džona Kernkrosa i tako kasnije dobijaju Kursku bitku i ceo II sv. rat (prezentaciju o tome pogledajte ovde).. Sve to je lažno prikazano u savremenim dokumentarcima BBC-ja i igranim filmovima koje zapad danas snima (kao "Igra kodova" iz 2014 god.) - svuda se tvrdi kako je MI6 "pomagao Ruse" i td. jer zamislite koja bi to senzacija bila da svet shvati da je Hitlera zapravo uništila samo Crvena Armija - a da je zapad praktično indirektno pomagao Nemce.. u "Igri kodova" koji ste možda i gledali kaže se kako je navodno "MI6 namerno pustio sovjetima da kradu informacije iz Blečli Parka jer je, eto, Čerčil malo tvrd da se Staljin obaveštajno pomaže".. da je to čak i tačno - a nije jer je Čerčil bio bankarski pion kao i Rzuzvelt - taj šef iz MI6 koji je to navodno "dopustio" bio bi danas slavljen kao spasilac sveta, što naravno nije slučaj je je sve laž ili poluistina što dolazi sa zapada po ovom pitanju. Da su se pitali Čerčil i Ruzvelt, nacisti bi, ko zna, ,možda i dobili SSSR na bojnom polju..

Razbijači Šifara iz Blečli Parka from Sandra Panovic on Vimeo.